Utlänning begärs häktad för våldtäkt mot lärare

Än en gång fick vi fördomsfulla nationalister rätt. Personen som häktats efter den uppmärksammade våldtäkten av en lärare är en statslös arab som gick kursen “språkintroduktion” på skolan.

FÖRDOMAR. Flera medier rapporterade igår om en våldtäkt på en skola i Nässjö. Sådant är tyvärr inte speciellt ovanligt i dagens Sverige men denna gång var det en lärare som blivit våldtagen av en elev, vilket skapade stora rubriker.

Genast började det spekuleras om etniciteten på gärningsmannen. De flesta var nog eniga i att detta är ett mycket osvenskt beteende, och de fick rätt.

Bland annat Samhällsnytt och Fria Tider skriver nu att det gäller en så kallad “statslös” invandrare, som uppges vara 19 år gammal. Att han klassas som statslös innebär naturligtvis svårigheter att utvisa honom om det blir aktuellt.

Han är tidigare dömd för våldsamt motstånd och känd av polisen i samband med narkotikabrott, urkundsförfalskning och olovning körning.

Kvinnan skall ha blivit inputtad i ett rum där våldtäkten skall ha skett.

Språkintroduktionen verkar inte ha varit framgångsrik då mannen enligt häktningsframställan har tolkbehov på arabiska.

Mannen, som häktades idag, onsdag, nekar till brott.

 

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!