Vänsterliberalerna känner andra som de känner sig själva

När det visade sig att Alternativ för Sveriges partisekreterare också haft ett par uppdrag från Migrationsverket som juridiskt ombud för “flyktingar” blev det minst sagt upprörda stämmor i det vänsterliberala etablissemanget. Bland annat ställs krav på att samtliga ärenden där flyktingen fått avslag ska göras om och att Jessica Ohlson inte ska få arbeta med dylika fall framledes.

YRKESFÖRBUD? I de flesta yrken måste man hålla tand för tunga och god min. Man måste göra det man fått som uppgift att göra och därtill föreskriver ens egen heder att man gör det så bra man kan. Oavsett om man är läkare, bilmekaniker, advokat, kock, brevbärare eller vad som gäller samma. Har man tagit på sig uppdraget så gör man det fullt ut. Ens egna åsikter, preferenser eller käpphästar får inte inverka på arbetsinsatsen.

Centerpartiets gruppledare i Nyköping, Martina Hallström, anser att alla flyktingar som fått avslag (13 till antalet) när det företrätts av Ohlson automatiskt ska få omprövning. Av inget annat skäl än att hon är aktiv i Alternativ för Sverige. Centerpartisten förutsätter alltså att Ohlson underlåtit att tillvarata sina klienter och i stället satt käppar i hjulen för dem. I sig en allvarlig anklagelse som nuddar vid ärekränkning. Hon säger:

– Jag tycker att det är fruktansvärt. När det kommer någon och söker asyl i Sverige, då ska denne ha rätt till en rättssäker asylprövning. Och det ska inte finnas några tveksamheter om det. Och när det gör det då måste man höja rösten och säga att nu är det nog.

Jessica Ohlson själv förklarar relationen mellan yrke och poltik så här till P4 Sörmland:

– Som jurist så tillämpar jag den lag som finns, och som politiker vill jag stifta nya lagar.

Vi kan nog tro på vad hon säger. Det finns inget som tyder på motsatsen och det faktum att majoriteten av fallen slagit ut till klientens favör säger väl något kan man tycka. Eller kanske är det en dubbelbluff: hon såg till att vinna 14 fall för att medvetet kunna sumpa 13? Fria fantasier kallas det.

Frågan är varför centerpartisten (och åtskilliga andra från det vänsterliberala etablissemanget) antar att det varit fult spel inblandat. Jo, man känner andra som man känner sig själv. En tweet dök upp som sammanfattade det hela:

Där har vi det.

Martina Hallström vet att hon själv och hennes likar låter sin politiska preferens påverka yrkeslivet. Kanske ger man sämre vård till en Sverigedemokrat eller spottar i hamburgaren om kunden är medlem i AFS. Hon vet att centerns nämndemän i tingsrätten dömer utifrån politisk ideologi och inte lagen. Hon vet det och var och en som tjutit om yrkesförbud för Jessica Ohlson vet det.

Precis som Arvid Haag påpekar i tweeten ovan vet vi, tack vare visselblåsare, att Migrationsverket är genomsyrat av asylaktivster och vänsterblivna som utan att blinka fattar beslut utifrån sin övertygelse och inte svensk rättspraxis. Vi vet att de huserar på Migrationsverkets förvar och vi vet att de sitter som nämndemän.

Alltså reagerar de så starkt när det visar sig att en nationalist företrätt flyktingar för Migrationsverkets räkning. De vet nämligen att om de själva varit tvungna att företräda en nationalist så hade de gjort ett sämre jobb. De tjuter för att de är oärliga korrupta svin – alltså motsatsen mot Jessica Ohlson och åtskilliga tusen och åter tusen av svenska nationalister som varje dag agerar professionellt i sina yrkesroller.

Kanske borde vi sluta med det och se vilket kaos som framträder. Men vi är inte sådan, svekfulla hycklare. Vi är inte centerpartister, vänsterpartister eller allmänt vänsterblivna. Vi är nationalister och nationalister är rättskaffens, ärliga och professionella.

Att kräva ett partiellt yrkesförbud för att man företräder “fel” parti är hårresande och visar hur liberalismen tolkas av sådana som Hallström – den går hand i hand med socialisternas totalitära uppfattning. Yrkesförbud har gamla socialistiska anor och användes bland annat i DDR och Sovjetunionen då systemet ville jäklas med den som inte ställde in sig i ledet.

Nu vill de sovjetiska politrukernas arvtagare i Sverige göra likadant här och de vill det eftersom de känner andra som sig själva.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}