Jag kommer till Kungsträdgården imorgon

Det kokar i stugorna, och allt fler svenskar är beredda att rösta på svenskvänliga partier. I Kungsträdgården imorgon tas ännu ett viktigt steg, då svenskar slutar upp för att med kraft protestera mot anarkotyranni och mångkultur. Jag kommer vara en av dem.

DEMONSTRATION. Jag har försökt hålla mig utanför det partipolitiska i den här valrörelsen, och det tänker jag i stort fortsätta med. Jag är inte medlem i något parti och har inte deltagit i aktiviteter för något parti. Men efter att ha läst om hur Stockholms stad avbokar Alternativ för Sveriges valfinal, med hänvisning till att en politiskt korrekt polis anmält en av talarna för hets mot folkgrupp, blir jag tvungen att agera.

Egentligen hade jag inte tänkt delta i valfinalen i morgon i Kungsträdgården. Men nu känner jag mig kallad. Min roll i den nationella oppositionen må främst vara opinionsbildande och organiserande, men när den här situationen nu har uppstått känner jag att allt sådant får stå tillbaka. Jag tänker vara en av många som reser mitt feta arsle ur datorstolen och dyker upp imorgon, fast besluten om att protestera mot Socialdemokraternas och det övriga etablissemangets anarkotyranni.

Inte blir jag mindre beslutsam av att ha sett torgmötet i Nyköping tidigare i dag. Ociviliserade, otacksamma och ouppfostrade utlänningar som beter sig som den värsta sortens pack — som försöker förhindra det svenska folket vår rätt att hålla torgmöten i vårt eget land.

Det kan aldrig accepteras.

För den som ännu inte förstått att Sverige behöver inleda en massiv återvandringspolitik, se bilderna och filmklippen från Nyköping. Betänk sedan att så här ser det numer ut i stad efter stad, ort efter ort, i vårt tidigare så vackra och trygga land. Det finns inga integrationspengar som kommer kunna lösa det här, istället måste varenda missanpassad, kriminell eller otacksam utlänning omedelbart skickas tillbaka till sitt hemland, eller ett tredje land som vi gärna kan sluta avtal med.

I Sverige har de inte att göra.

I morgon har du ett val: Sitt hemma och fortsätt gnäll, eller dra upp den knutna näven ur fickan och svinga den mot systemets ansikte. Jag tänker välja det senare, och infinner mig därför i Kungsträdgården i Stockholm klockan 12. Jag har som så många andra massor av annat att göra, men det får vänta.

Jag har inte tid för ursäkter.

Vår tid är nu.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!