Joakim Lamotte visar kulturfrontalkrocken i Gävle

Svenskarnas tama lösning: vi måste prata

Joakim Lamotte besöker ytterligare en gång en “utsatt” ort. Detta gången var det värre än vanligt. Precis som det alltid är. Hjärtat sjunker när man tvingas lyssna på dessa utländska ungdomar och lika mycket när man tvingas höra på de mjuka och veka svenskar som försöker lösa konflikterna.

KACKELKULTUR. Hundratals människor hade samlats när journalisten Joakim Lamotte ännu en gång åkte ut för att träffa vanliga människor och låta de berätta om sin vardag. Denna gången till den mycket problemfyllda stadsdelen Sätra i Gävle. Det räcker med en snabb blick på vilka som samlats på torget för att förstå varför Sätra har blivit så otryggt. Man tror knappt sina ögon. Detta skall alltså föreställa Sverige?

Detta är en artikel från Svegot Plus
Återigen blir det tydligt hur illa det blivit på många platser i Sverige. Bli plusprenumerant och läs vidare om kulturfrontalkrocken i Gävle.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!