Kasselstrand: “Vem fan vill ha kvar kriminella utlänningar?”

Invandrarkaos när AFS höll torgmöte i Nyköping.

När Alternativ för Sverige i dag besökte Nyköping för torgmöte hade en ansenlig skara utlänningar slutit upp för att störa mötet. Medan vänstern höll sig till att försöka låta så mycket var det utlänningarna som visade dålig impulskontroll och tydlig aggressivitet.

VAL2018. Upplägget på torgmötet var detsamma som tidigare och under hela mötet var det stökigt. Men när det närmade sig slutet Jeff Ahl ifrågasatte islam höjdes temperaturen bland utlänningarna. Gustav Kasselstrand redovisades sedan partiets politik med fokus på återvandringen, något som fick utlänningarna att försöka ta sig fram mot AFS-medlemmarna på plats. Kasselstrand frågade: “Vem fan vill ha kvar kriminella utlänningar?” varpå utlänningarna förlorade kontrollen över sig själva.

Polisen, som dittills tillåtit de aggressiva utlänningarna att kasta småsten och spotta på deltagarna tryckte då tillbaka dem en aning, varpå ett litet upplopp tog form. Det klingade snabbt ut. Medan AFS sedan plockade ihop sina saker betedde sig invandrarna på plats ungefär som väntat.

Polisen hade tidvis svårt att hålla ordning.
Försök till rusning mot AFS-medlemmarna som plockar undan efter mötet.
Tre av Sveriges framtida pensionsräddare blänger på Kasselstrand.
Kanske ett ensamkommande barn. Han utmanade AFS-medlemmarna på slagsmål men fick mest stå och så dum ut.
Invandrarkaos.
En av de som kom längst var en kvinna. Här försöker hon attackera AFS-medlemmar.
Det var vad han hade att komma med.
Sveriges framtid?
Kommentarer överflödiga.
Till sist fick också polisen nog.
NEJ. UT.
Alla bilder från Alternativ för Sveriges direktsändning av torgmötet.

 

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}