Europas länder går mot full anarkotyranni

Youtube-stjärnan Black Pigeon Speaks varnar i en ny video för att västerländska länder i allmänhet, och Storbritannien i synnerhet, är på väg in i ett politiskt system som kallas anarkotyranni: Staten har genom massinvandring skapat anarki och när medborgarna protesterar dömer man dem med tyranniska metoder.

Anarkotyranni är ett begrepp som myntades 1992 av den amerikanske nationalisten och skribenten Sam Francis (1947-2005):

“Vad vi har i vårt land i dag är både anarki (när staten misslyckas med att upprätthålla lagarna) och samtidigt tyranni – när staten tillämpar lagarna för att förtrycka människor. Kriminaliseringen av laglydiga och oskyldiga genom orimlig beskattning, byråkratisk reglering, kränkningar av privatlivets helgd och manövrerande av sociala institutioner som familjen och skolorna. Det är införandet av tankekontroll genom “värdegrundsutbildning” och mångkulturella läroplaner, “hatbrotts-lagar”, vapenlagar som straffar eller avväpnar annars laglydiga medborgare och inte har den minsta inverkan på våldsbrottslingar som på olagligt vis får tag på vapen samt en stor labyrint av andra åtgärder. I ett nötskal – anarkotyranni.”

För att uttrycka det kort och koncist så säger staten: “Vi vägrar kontrollera de verkliga brottslingarna (det är anarkin) så i stället kontrollerar vi de oskyldiga (det är tyrannin).”

Black Pigeon säger att länder som Sverige och Kanada är på god väg mot anarkotyranni, men att Storbritannien redan är där genom att de infört drakoniska lagar mot yttrande- och samvetsfrihet. Där gör man heller ingen hemlighet av att man använder oproportionerligt våld, frihetsstraff och fullständiga angrepp på dem man försöker tysta. Man har redan skapat ett system där laglydiga människor gjorts kriminella.

Precis som i Sverige satsar den brittiska polisen främst på att gripa människor som begått hatbrott, det vill säga att de sagt eller skrivit något som någon annan kan känna sig “kränkt” över. Ett hatbrott är enligt engelsk lag ett lagbrott som av offret eller någon annan människa motiveras av fientlighet eller fördomar. Det behöver inte bevisas att brottet begicks på grund av hat, det räcker att någon annan uppfattade incidenten som “hatrelaterad”.

Dan Eliasson – den svenska anarkotyrannins främste företrädare?

Som ett exempel nämner Black Pigeon att Youtube-komikern Count Dankula nyligen dömdes för att ha lärt sin flickväns hund att lyfta tassen i en “nazihälsning”. Att syftet med videon var att driva med det som anses tabu att tala om, var inget domaren tog hänsyn till i sitt beslut. Andra exempel är förstås när journalisterna Lauren Southern och Brittany Pettibone och aktivisten Martin Sellner greps vid inresa till landet och därefter förvisades. För att inte tala om alla gånger Tommy Robinson gripits, dömts och satts i fängelse där hundratals “kränkta” muslimer ville slå ihjäl honom – allt i syfte att få tyst på Robinson.

Samtidigt har polisen inte lyft ett finger för att stoppa de muslimska våldtäktsmän som i decennier förstört livet för kanske så många som en miljon brittiska flickor. Polis, sociala myndigheter och journalister har alla deltagit i en konspiration för att tysta flickorna, allt för att inte störa “sammanhållningen i samhället”. Labourledamoten Naz Shah (som står nära Labourledaren Jeremy Corbyn) uppmanade till och med på Twitter flickorna att “stänga igen käften för mångfaldens skull”.

När Labourledamoten Sarah Champion från Rotherham kallade skandalen med alla muslimska män som våldtagit vita barn för en nationell katastrof, tvingades hon avgå. Hon yttrade det som är uppenbart för alla och sådant måste straffas i en anarkotyranni. Nu har politikerna och polisen i Rotherham till och med begärt att få införa förbud för demonstrationer mot barnvåldtäkterna och människorna som möjliggjorde dem.

Ergo: När staten har skapat anarki i landet måste den ta till tyranni för att förhindra de laglydiga medborgarna från att protestera mot anarkin. Polisen i Skottland gick i veckan ut med följande hotfulla tweet:

“Du kanske tror att du på nätet kan skapa anonyma profiler och att ingen då kan spåra dig. Det är fel! Meddelandena du skriver och skickar kan spåras tillbaka till dig. Samma lagar gäller för meddelanden, bilder och videor online. Det du postar nu kan påverka dig senare i livet.”

Varje dag grips i genomsnitt nio britter för att ha skrivit eller sagt saker som någon uppfattat som “kränkande”, det är över 3 300 människor om året. Och när det väl har börjat kommer det inte att upphöra, och därför menar Black Pigeon att vi kommer att få se allt fler gripanden av personer som Tommy Robinson.

Själv menar jag att läget i Sverige är nästan lika illa som i Storbritannien, vi ligger bara ett par år efter. Jakten på pensionärer som beklagar sig över den anarki som breder ut sig i Sverige där utländska gruppvåldtäktsmän tillåts härja, medan svenska kvinnor inte ens får beklaga sig över detta, kommer att intensifieras. Det enda vi kan hoppas på är att tillräckligt många svenskar förstår hur en anarkotyranni fungerar och slutar rösta på de partier som infört den.

För att ta oss ur anarkotyrannin räcker det enligt Sam Francis dock inte att bara arbeta mot korruption och rösta bort de skyldiga. Systemet skapar nämligen en falsk konservatism där allt fler människor blir passiva inför den eviga revolution. Bara genom att återföra makten till de laglydiga medborgarna kan förnuftet återskapas.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}