Omfattande mötesstörningar när Sverigedemokraterna besökte Göteborg

Göteborg kallas inte för inte ett rödingnäste. När Sverigedemokraterna tidigare idag höll torgmöte var ett stort antal motdemonstranter på plats, både utanför och innanför avspärrningarna.

BRÄKANDE. Det var samma gamla ramsor om rasister som inte fick vara på “deras” gator, om att ingen människa är illegal och annat som vi hört tusentals gånger förut. Många, inklusive Ung Vänster, hade bestämt sig för att förstöra Sverigedemokraternas torgmöte i Göteborg idag. Tyvärr får man nog anse att de till stor del lyckades.

Tack vare Joakim Lamotte och Identitet Svea kunde vi följa hela torgmötet från publiken. Göteborg gjorde tyvärr skäl för sitt rykte som ett “rödingnäste”. Det var många motdemonstranter med oklar könsidentitet och ointresse för saker som “logiska argument” och “intimhygien” utanför avspärrningarna.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

 

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!