Familjens rädsla efter överfallet – invandrargänget är ute efter sonen

– Lever med fördragna gardiner och låst dörr

Gänget på bilden har inget med artikeln att göra.

Jarmo grep in för att hjälpa sin son och dennes kompisar som hotades av ett invandrargäng i köpcentrumet Mall of Scandinavia under påsken. Han blev då grovt misshandlad. Nu fortsätter rädslan då gärningsmännen är på fri fot.

För några dagar sedan rapporterade Tidningen Svegot om Jarmo som misshandlades på långfredagen av ett invandrargäng i Solna utanför Stockholm. Det skedde på Mall of Scandinavia, som fått kritik för otrygghet på grund av stora gäng som stryker runt på kvällar och helger.

Polisen grep två misstänkta gärningsmän, men dessa släpptes direkt eftersom de bara var 16 år gamla. Nu oroar sig Jarmo för familjens säkerhet.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du prova en vecka för bara 19 kronor med rabattkoden svegot19

Skaffa Svegot Plus nu


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!