För dig som vill veta mer

Svegot Plus

Här samlas artiklar, podcasts, filmklipp och analyser som bara är för dig som har en prenumeration på Svegot Plus. Om du inte redan har en plusprenumeration så kan du teckna en på www.svegot.se/plus idag.

Passningen #186 – Säsongsavslutning

Passningen avslutar vårsäsongen 2019 med snack om senaste OS-röstningen, all cirkus kring damfotbollen som aldrig upphör och annat kul. Henrik, Arvid och Markus (som tyvärr inte kunde vara med just denna gång) önskar alla kära lyssnare en…

Längs Sveriges vägar väntar äventyret

Vi älskar ju alla Sverige, men det är tyvärr ganska sällsynt att vi upplever och uppskattar henne så som hon förtjänar. Därför har jag bestämt mig för att vika några dagar i sommar till just det. Jag hoppas du kan göra detsamma.

GMM356: Det var allt för denna gång

Dagen har kommit då säcken knyts ihop och Gomorron med Magnus lyfter på hatten, bockar och tackar för sig. Det gör ont när knoppar brister, och när det tystnar i etern. Men sommaruppehållet varar inte för evigt å andra sidan.

Sverige gör invandrare sjuka

Det verkar inte finnas något stopp på alla de negativa sidorna med de stora migrationsströmmarna från utomeuropeiska länder. I en ny rapport från folkhälsomyndigheten kan man läsa att Sverige är ett direkt hot mot utlänningars hälsa.

Eddan – vårt arv!

För några år sedan kom den så till slut, en ny översättning av Den poetiska Eddan, i oktober 2016 närmare bestämt. Med den som språngbräda djupdyker vi här ned i vårt nordgermanska arv.

GMM355: Varer vuxna

Efter en del självrannsakan och betraktelser av samtiden står det klart att det första hindret för oss att överkomma är att vi måste bli vuxna. Bristen på “vuxenhet” hos de vuxna är roten till allt ont. Förutom denna insikt frågar Söderman…
Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}