YouTube i koordinerad attack mot yttrandefriheten

Stor utrensning av systemkritiska röster på världens största videosajt.

Idag har YouTube stängt ned ett stort antal nationalistiska och invandringskritiska kanaler, bland annat Dan Erikssons, ordförande för Det fria Sverige, som funnits sedan 2007 samt Svenskarnas partis kanal, som inte uppdaterats sedan 2015.

Man har även stängt ned Varg Vikernes populära kanal, och Marcus “The Golden One” Follin har fått videos borttagna och blivit utsparkad ur YouTubes annonseringsprogram. Andra drabbade är satirmusikern “Herr D” och fashwavelegenderna Leiptr.

Sedan tidigare är Svegot censurerade på YouTube.

Allt fler förstår att man inte kan lita på att bygga sin publik via “big tech”, utan måste använda yttrandefrihetsvänliga alternativ. Därför uppmanar vi alla våra läsare att prenumerera på Det fria Sverige och Svegot Media i appen Telegram, för att alltid kunna nås av viktig information när censuren slår till.

Vi kommer återkomma med mer information och kommentarer kring detta i artiklar och poddar framöver.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}