MMS#129 – Stackars Pepe!

Stackars Pepe. Den oskyldiga gröna grodan som blivit kidnappad av högerextremister. Nu riskerar han att bli klassad som statsfientlig i Österrike. Vi diskuterar fenomenet “lågaffektivt bemötande” som fungerar precis så bra som man kan tänka sig för att få stopp på stökiga elever, och ser att Island bryr sig mer om sina hästar än om sitt eget folk. Eftersom det är fredag blir det en extra lång sändning och i sista delen delar Magnus med sig av lite fantastisk fakta.

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!