Katastrof i Seefeld? (Passningen #168)

VM i längdskidåkning har startat i österrikiska Seefeld och Passningen bjuder på hårdsmälta svarta piller men ser trots allt lite, lite ljus i tunneln. Henrik, Arvid och Markus ger Lolo Jones äran av att vara veckans bästa efter att hon i amerikansk TV yppat en ganska ovanlig ståndpunkt i dagens moderna värld. Calle Halfvarsson får bära hundhuvudet och skämmas som veckans sämsta för sitt hanrejande efter en omtalad musikvideo. Hör också om bandyallsvenskan, hyllningar till Northug (som är rolig på riktigt), lite NHL, en snabb summering av VM i alpin skidåkning som nyligen avslutades i Åre och varför Passningen #168 är gamle hockeydåren Theo Fleurys avsnitt.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Svegot Plus

Betala per månad
kr 99
00
Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp

Svegot Plus

Betala för ett år
kr 995
00
Årsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Populärast

Vän av Svegot

För dig som vill stötta extra
kr 499 Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!