Daniels timme #35 – Ett brev från förr

Jag fick ett brev från en orolig kvinna som påminde mig om forna tider. Forna tider som i för några år sedan. För då, som nu, är många ensamma och oroliga ute i Sverige och även om vi kommit långt har vi många, många kvar att välkomna in i vår famn. Eftersom det är fredag blir det givetvis även veckans låt från Midgård Records och “livet, döden och evigheten” med Anders Nilsson från Asatru Folk Assembly.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Svegot Plus

Betala per månad
kr 99
00
Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp

Svegot Plus

Betala för ett år
kr 995
00
Årsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Populärast

Vän av Svegot

För dig som vill stötta extra
kr 499 Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!