Marine Le Pen om Gula västarnas protest och Emmanuel Macrons ”lösningar”

Marine Le Pen, partiledare för Nationella fronten i Frankrike, kommenterar i en video De gula västarnas protester och president Emmanuel Macrons svar på den folkliga vreden. I videon erbjuder hon också sina lösningar på problemet, bland annat att beskatta de fyra stora internetjättarna i landet samt dra ner på pengarna som blöder till EU. Se videon och bedöm själv om Le Pen eller Macron levererar bäst politik.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!