Nu skyddar en samlad vänster kvinnomisshandlaren Jim Acosta

Efter att ha ofredat en ung kvinnlig praktikant och misshandlat henne med ett karateslag framför presidenten och pressen, blev CNNs korrespondent i Vita Huset avstängd från att få närvara vid flera pressträffar. Men vänsterliberal media sluter upp bakom Acosta och helt plötsligt är det okej att bete sig som han gjorde.

HYCKLERI. Rubrik och ingress lämnar en hel del att önska men ungefär så skulle det sett ut i Aftonbladet, Expressen och SVT om rollerna varit omvända. Om en konservativ journalist hade betett sig som CNNs Jim Acosta gjorde under pressträffen och avslutat det hela med att trycka undan en kvinnas arm (en kvinna som försökte göra sitt jobb) så hade det blivit krigsrubriker. Det är där vår kritik ska finnas också, inte i en harmlös armrörelse. Vi får inte bli som våra politiska motståndare.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Nej, Jim Acosta misshandlade inte kvinnan i Vita Huset. Låt oss inte sänka oss till våra motståndares nivå. Vet mer! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}