Det är snarare Wallström som ska krypa

Psykologiprofessorn Jordan B. Peterson är i Sverige och föreläser inför fulla hus. Svenska vänsterblivna går i taket men ingen av dem har hittills lyckats komma med någon substantiell kritik, vilket inte förvånar.

SKÄMSKUDDE. Den svenska journalisteliten har varit snabb med att angripa Jordan B Peterson – och gjort bort sig själva på kuppen. Men de kan förlåtas av den enkla anledningen att ledarskribenter och kulturkrönikörer faktiskt utgår från vad de tycker. En opinionsbildande text är inte en avhandling utan springer från vad skribenten tycker och tänker, inte alltid vad han eller hon vet.

Värre är det när en minister tar sig ton och är direkt förolämpande mot en person utan att ha något att backa upp det med över huvud taget. Raljant menade Sveriges utrikesminister att Jordan B Peterson skulle ”ta och krypa tillbaka under den sten han kom ifrån”.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Vet mer! Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden ”prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!