Efter domen: förbjudet att skriva att “Hitler var en toppenkille”

I dag dömes Nordfronts tidigare ansvariga utgivare, Emanuel Lärkestål, för 61 fall av “krimtänk” enligt lagen om hets mot folkgrupp. Därtill konstaterar domaren i målet att man inte får uttrycka att “Hitler var en toppenkille”. Och svensken fortsätter – antagligen – att acceptera inskränkningen i sina grundläggande demokratiska fri- och rättigheter.

“KRIMTÄNK”. Det är Sveriges största yttrandefrihetsrättegång som avslutats i och med att Emanuel Lärkestål döms för tankebrottet hets mot folkgrupp. Därtill är det ännu en skymf mot det svenska folket och den grundmurade frihetstradition som utgår från idén att man ska ha rätt att säga vad man tycker utan att straffas för det. I dag har denna rätt ersatts av en kränkthetsnorm. Varje vän av frihet, “nazist” eller inte, bör ilsket protestera mot att man inte ska få skriva att “Hitler var en toppenkille” om det är så man känner.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Varför borde svenskar gå man ur huse med Hitlerbilder och hakkorsflaggor? Speciellt alla som avskyr Hitler? Vet mer. Bli plusprenumerant och få tillgång till allt material som finns på Tidningen Svegot.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Prova Svegot Plus en vecka helt gratis!

Ange rabattkoden “prova” i kassan så betalar du ingenting förrän efter sju (7) dagar. Självklart kan du avbryta din prenumeration tidigare om du inte önskar behålla den. 
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!