Du är en hycklare Svenne!

Kristoffer Appelquist har nämns här tidigare. Det finns till och med de som precis som jag tycker att han har helt rätt när han hävdar att Svenskar är rasister. Men långt ifrån alla tänker tanken till slut och alltför många går på defensiven. Det ska man väldigt sällan göra.

KRÖNIKA. Om det är rasism att hellre hyra ut en lägenhet till en väns barn än en Muhammed så kanske det är rasism. Definitionen är i princip oviktig, ordet rasist är ändå så devalverat och innehållslöst att det knappt kan ses som ett adelsmärke att tillägnas epitetet längre.

Vad jag vill peka på är att om du inte vill hyra ut ett rum till Muhammed, vilket jag har den största förståelse för, då ska du inte heller rösta för att andra ska få Muhammed till granne. Väldigt många röstar för en ”generös” invandringspolitik. Det de absolut flesta av dessa goda och fina människor har gemensamt är att de själva bor väldigt långt ifrån resultatet av den politik de efterfrågar. Sist jag kollade fick Fredrik Reinfeldt ytterst få personkryss i Rosengård 2010 och Fittja var långt ifrån ett Centerfäste nu senast.

Vi svenskar ogillar generellt hyckleri. Just därför ska vi köra ner medelklassens hyckleri i halsen på dem som röstar sjuklöver. Att det är svårt att nå människor med fakta och statistik har vi nog alla fått lära oss den hårda vägen men det går att nå de flestas dåliga samvete, det är vi nog ense om. Vänstern har masserat människors dåliga samvete för att andra inte har det lika bra som dem, nu ska vi nå deras dåliga samvete för att de inte lever som de lär.

Vänstern har masserat människors dåliga samvete för att andra inte har det lika bra som dem, nu ska vi nå deras dåliga samvete för att de inte lever som de lär.

Svenskar med några kronor över flyttar till mer homogena områden så fort det börjar lukta mångfald, så fort det är dags för barnen att börja skolan eller så fort det inte är roligt att gå hem själv på kvällarna. Inget fel i det, jag lämnade själv centrala Malmö när det var dags för äldsta grabben att börja skolan. Men du visar på ett jäkla illaluktande klassförakt om du tycker att de som har det sämre ställt ska bo där du inte ville bo. Lär som du lever, Svenne!

Folk bortförklarar sig med ”bättre skolor”, men vad fan, alla vet varför vissa skolor är bättre än andra, det handlar om vilka som går där och vilka som INTE går där. Sluta ljug, inte bara för människor omkring dig, utan framförallt för dig själv!

Nu har jag skällt färdigt. Tänkte att jag skulle fundera lite kring NPC-memen istället. Att vi har fler partiledare som kvalificerar sig som NPC än som inte gör det. Säger en del om dem som följer dem och röstar på dem. (Är du obekant med NPC? Lyssna på senaste Vita Pillret.)

För visst är det patetiskt att vi över en månad efter valet fortfarande inte har en regering när makten bara är ett telefonsamtal bort för båda minoriteterna? Fullständigt löjeväckande. Vad skulle Donald Trump ha gjort? Tagit makten med båda händerna och löst problemen efteråt. Det är den mentalitet vi behöver i Sverige nu. Någon som vågar visa lite ryggrad.

Nu skäller jag visst igen men det får ni ta! Och så får ni lyssna på mig och Conrad i radion, kanske redan på måndag!

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}