Snart dags för ny attack med kemiska vapen i Syrien

Den syriska regimen kommer inte vara ansvariga, men de kommer få skulden.

Offensiven mot den syriska staden Idlib med omnejd, som är det sista fästet för islamister och jihadister, har inte börjat ännu. Men USA varnar för att Assad-regimen förbereder attacker med kemiska vapen. Hittills har det varit signalen “rebellerna” eller islamisterna väntat på.

SYRIEN. Det gick inte alls som EU/USA-Israel hoppades. Efter arabiska våren och ett effektivt avlägsnande av Libyens Muammar al-Gaddafi var det Syriens ledare Bashar al-Assad som stod näst i tur. Men det tog stopp och efter flera år av krig står det klart att den demokratiskt valde presidenten i princip har segrat. Nu återstår bara det sista fästet och i samband med att armén mobiliserar för offensiv varnar USA för att Syrien planerar att använda kemiska vapen.

Detta är en artikel från Svegot Plus
Varför vill globalisterna att kriget ska fortsätta i Syrien? Bli plusprenumerant och vet mer.

Genom att teckna en prenumeration på Svegot Plus stödjer du Svegots viktiga arbete och ser till att vi kan fortsätta utvecklas.


Använd rabattkoden svegot19 när du väljer månadsprenumeration
för att testa en vecka för bara 19 kronor.
 

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Redan prenumerant? Logga in!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}