Passningen#144: Galna Gudrun, bengalkastare och NFL

Henrik, Arvid och Markus tvingas i Passningen #144 lista hela 3 (!!!) Veckans Värsta. Men en vecka när Gudrun Schyman slår alla knäpphetsrekord, landslagsspelare i fotboll ska leka opinionsbildare och Nike väljer att provocera med reklam så finns inga alternativ.
Det blir också en snabb genomgång av alla lagen i NFL.
Mycket nöje!

Du vet väl att du kan prenumerera på våra poddar i din podcastapp? Om du inte hittar Svegot via sökfunktionen, lägg till vårt RSS-flöde manuellt med adressen https://svegot.se/kategori/podcast/feed/

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!