Lesbisk skådespelerska inte lesbisk nog för Twitter

Ruby Rose borde vara en perfekt kandidat att spela den nya, lesbiska, Batwomankaraktären. Det höll inte alla gaphalsar på Twitter med om och trycket på den ickebinära och lesbiska skådespelerskan blev så stort att hon stängde ned sitt twitterkonto.

KOLLAPS. Skådespelerskan Ruby Rose är uttalat både lesbisk och självidentifierar sig som gender fluid, vilket innebär att man anser sig vara varken man eller kvinna, utan växlar fritt mellan dessa två kön. Det kallas även genderqueer, intergender eller ickebinär. Eller med ett enklare ord – trams.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!