Många anlagda bilbränder i Göteborg

På måndagskvällen kom rapporter om att flera bilar stuckits i brand i Göteborg. Dels vid Frölunda torg men också i Hjällbo. Scenerna vid Frölunda torg påminner om en krigszon.

SVERIGE2018. På Frölunda torg i Göteborg och i Hjällbo har flera bilar satts i brand. På Frölunda torg rör det sig om nio, tio bilar på olika platser som antänts. Hur många det rör sig om i Hjällbo är osäkert i skrivande stund. Bränderna är anlagda men det finns inga rapporter om skadade eller gripna.

Enligt uppgifter ska det ha varit en gäng svartklädda och maskerade personer som tände på bilarna i Frölunda.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!