Att Moa Berglöf skrev ”öppna era hjärtan”-talet förvånar inte

När Fredrik Reinfeldt för snart fyra år sedan höll sitt beryktade tal där svenskarna uppmanades att öppna sina hjärtan och bekosta massinvandringen så blev det ett uppvaknande för många. För Alliansen och Moderaterna blev det en valförlust, men det gjorde inget eftersom den överordnade agendan fortsatte. När vi nu får svart på vitt vem det var som skrev talet så förvånas man inte.

LAKEJEN. Att vänstern står bakom massinvandring och mångkultur beror på grundläggande ideologiska ställningstaganden. Att vänsterliberaler som Fredrik Reinfeldt och Annie Lööf vill det beror också på grundläggande ideologiska ställningstaganden. De förstnämnda vill det av förvirrade altruistiska skäl, de sistnämnda av förvirrade altruistiska och ekonomiska dito.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela artikeln.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!