Det är dags för fest!

På lördag är det dags för Det fria Sveriges stora sommarfest! En stor dag för oss i föreningen, och förhoppningsvis en stor dag även för dig som gäst. På grund av detta kommer uppdateringarna på Svegot att sjunka något. Jag ser verkligen fram emot lördagen och här kan du läsa varför.

GEMENSKAP. I morgon är det äntligen dags för Det fria Sveriges första sommarfest. Över hundra glada nationalister skasamlas och äta gott, dricka gott och umgås under en hel dag. Det blir kul för både barn och vuxna. Barnen får hoppa i hoppborgar, fiska i fiskedammar och lära sig jonglera av undertecknad. De lär även komma därifrån med flera nya kompisar. Barnen är en viktig del av vår rörelse. Jag har av egen erfarenhet märkt att män generellt är lätta att få med på träffar. Det är något svårare med kvinnor och barn, av naturliga orsaker. Men jag vet även att har man väl varit på en nationell träff blir man beroende, om man så är man, kvinna eller barn.

Att vara bland fränder är helt enkelt så trevligt att man inte kan vara utan det när man väl upplevt det. Känslan av att tillhöra något större och känna sig hemma är obeskrivlig.

Biljetterna tog slut i rasande fart och många blev tyvärr utan. Givetvis roligt att det var så stort intresse men tråkigt att inte alla som vill kan komma. Det kommer dock många, många fler tillfällen, det lovar jag er.

Att träffas är politisk aktivism

Att anordna träffar är en av grundtankarna med Det fria Sverige. Vi vet att det fortfarande finns människor där ute som känner sig ensamma och inte vet vart de ska vända sig för att träffa likasinnade. Det är inte lätt, särskilt om man inte har nationella i sin umgängeskrets.

Många har tyvärr familjemedlemmar och arbetskamrater som är antirasister, feminister och så vidare. Det gör att man kanske hellre är tyst än tar diskussionen. Det känns inte värt det. Men ensamheten tär. Det finns ingen att lufta sin oro med. Man hör kanske hur de omkring en talar illa om nationalister, sverigedemokrater och “rasister”. Kanske är man till och med rädd att de ska få reda på vad man tycker?

Så ska ingen behöva leva. 2018 är vi så många nationalister att det inte finns någon anledning att känna sig ensam. Via ett medlemskap i Det fria Sverige får man en smidig genväg till över 1000 intelligenta, glada och trevliga nationella som med glädje välkomnar nya in vår flock.

Stort steg

För många är det ett stort steg att komma på en träff full med påstådda rasister. Tänk om jag fastnar på bild? Tänk om jag inte blir välkomnad? Tänk om det bara är brölande skinheads? Tänk om jag inte är tillräckligt politisk kunnig? Tänk om ingen tycker om mig? Tänk om jag får sitta ensam hela kvällen?

Allt detta är lätt att förstå. Det är högst mänskligt att känna lite oro och viss blyghet när man ska träffa främlingar. Men för en gångs skull bör man lämna främlingsfientligheten hemma. Medlemmar i DFS är inte främlingar för varandra, de är fränder, även om de ännu inte har träffats.

Så, vad kan du som gäst då förvänta dig i morgon? Många möten, många handslag och många kramar. Spännande diskussioner och nya relationer. Den “blyge svensken” är ofta som bortblåst vid nationella arrangemang. Bara tanken på att vi alla har insett vart Sverige är på väg och att vi bestämt oss för att göra något åt det ger en känsla av gemenskap som är svår att förklara.

Utöver det så kommer det att finnas en marknad där man kan köpa böcker, smycken och skivor bland mycket annat. Kiwi kommer spela för oss och vi ska sjunga, högt och stolt, att Svenskar är vita och landet är vårt. Det finns massor med gott att äta och, senare på kvällen, lite gott att dricka med. Något vi givetvis gör med måtta.

Men framförallt ska vi prata. Vi ska prata och prata och prata, utan hämningar och utan oro, som de fria svenskar vi är.

Mina förväntningar

Och jag då, vad förväntar jag mig? Egentligen detsamma men framförallt ser jag fram emot att få arbeta hårt för att göra kvällen så trevlig som möjligt för er, kära medlemmar. Det är belöning nog. Som ni kanske redan vet så är jag som mest nöjd när jag ser människor träffas. När jag ser vänskapen, värmen och kärleken som finns mellan oss svenskar. En gemenskap de försöker ta ifrån oss, men som vi nu tar tillbaka.

Uppdateringsfrekvensen på Svegot kommer att vara låg under helgen då de flesta av oss är upptagna med att se till att ni får det trevligt, för det ligger mycket jobb bakom. Mina kollegor Dan Eriksson och Magnus Söderman med flera sliter just nu som djur för att ställa i ordning festlokalen. Det är mycket som ska bäras, kopplas in och kontrolleras. Schemat måste klaffa och alla måste veta vad de ska göra under hela dagen. Det är ingen liten apparat men lätt värt allt arbete med tanke på vilken glädje och gemenskap detta kommer skänka oss alla.

Välkommen! Jag ser verkligen fram emot att träffa just dig, och kanske till och med lära dig jonglera?

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!