EU har ett smaskigt erbjudande till just dig!

Hej EU-medlemsland! Vi, Europeiska Unionen, har just nu ett superbra erbjudande till dig, exklusivt för medlemmar! Om du frivilligt tar emot migranter från kulturellt främmande länder så får du gränsvakter, asylexperter och återvandringsofficerare helt gratis! Men, du får mer än så! Vi är villiga att betala dig en rejäl summa pengar per person du tar emot!

SVÅRSÅLT. Europeiska Unionen verkar ha bestämt sig för att byta strategi. Istället för att hota medlemsländer med sanktioner om de inte tar emot invandrare har man nu istället börjat komma med andra mjukare förslag. Istället för sanktioner skall vi nu få hjälp i form av personal, infrastruktur och pengar från vår snälla men stränga storebror Europeiska Unionen.

Trots att Sverige tappert kämpade emot beslutade man nyligen om stärkta yttre gränser och migrationscenter som skulle ligga utanför EU där migranter kunde kontrolleras och sorteras innan eventuell avfärd in i Europa.

Bra så, även om vi givetvis inte ska behöva monsterprojektet EU varken för att skydda våra gränser eller sortera migranter, men man får vara glad för det lilla.

Igår utvecklade unionen sina planer om hur migrationen ska bli mer “ordnad” och “effektiv”. EU erbjuder oss nämligen att upprätta “kontrollerade centraler” för migration. Med fullt stöd från vårt kära EU, givetvis! Vad säger ni, ska vi anmäla Sverige som frivilliga? Låt oss se vad vi får.

Erbjudandet

I korthet får den medlemsstat som frivilligt ställer upp följande:


Du behöver ha Svegot Plus för att lyssna på hela intervjun.
Testa en vecka för bara 19 kronor! Välj månadsprenumeration och använd rabattkoden svegot19

Nivå Pris  
Plus (Månad) SEK 99.00 per månad. Välj
Plus (År) SEK 995.00 per År. Välj
Plus (Livstid) SEK 9,995.00 nu. Välj
Vän av Svegot SEK 499.00 per månad. Välj

Läs mer om Svegot Plus

Redan prenumerant? Logga in!

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!