Åh, dagens ungdom!

Hur står det egentligen till med dagens ungdom? Är de inte bortskämda, feminiserade, lata och mer eller mindre odugliga? Det är lätt att fastna i den sortens tankar och jag har många gånger gjort det själv. Men på sistone har jag fått anledning att tänka om.

FRAMTIDSTRO. Jag har blivit gammal nog att klaga på “dagens ungdom”. Sannerligen en ynnest. Och kanske är det naturens ordning att de som är äldre ska förfasa sig över de yngre.

Rock’n’roll, TV-spel, våldsamma filmer och långt hår på pojkar. Det har funnits många anledningar för sura gubbar att hetsa upp sig över ungdomen. Likaså nu. Men det är varken musikstilar eller subkulturer som oroar mig när jag ser på den kommande generationen.

Det är givetvis den hjärntvätt de utsätts för i skolorna, via medierna och från föräldrarna samt den praktiska effekten av detta. Det var, har jag insett, redan ganska allvarligt när jag var ung för sisådär 25 år sedan. Även om jag inte märkte av det så var propagandaapparaten redan i full gång och hade varit så länge. Vi fick lära oss att rasismen fanns överallt och det var det farligaste man kunde tänka sig. Man fick inte på något sätt kritisera en utländsk person, även om de som i mitt fall alltid var de som ställde till bråk. De var krigsskadade, hette det. Eller utsatta för rasism. Det fanns alltid en förklaring.

Jag svalde detta med hull och hår och min väg till uppvaknande var lång och kostsam, men väl värt det.

Det var då. Nu är det som bekant nu. Om det var illa förr är det flera gånger värre nu. “Genusvetenskap”, “allas lika värde” och en otroligt hets mot nationalism har blivit vardagsmat i skolan. Så vanligt att få kanske ens noterar det, särskilt de unga som inte har något att jämföra med.

Direkt skadliga tankar om att pojkar ska vara flickor och tvärtom frodas fritt och normaliseras i allt snabbare takt. Lärare ska vara opolitiska men ändå hör vi ofta om de ställningstagande som pågår i klassrummen. Att vara nationalist är fel och sjukligt och de elever som vågar stå upp för vad de tycker blir ofta utpekade och utfrysta. Att bli kallad “rasist” i dagens mångetniska skolor kan vara direkt hälsovådligt, än värre om det kommer från läraren själv.

Mycket tack vare välfärdsstaten upplever jag många unga i dag som mer eller mindre handlingsförlamade och initiativlösa. Arbeta är inget man ska behöva göra. I stället ska man få göra det man vill. Youtube-stjärna, “kändis” eller varför inte bara resa jorden runt för att man känner för det. Något skamset kan jag erkänna att jag gick i liknande tankar som ung. Inte ska man väl behöva göra saker man inte riktigt vill? Mina första steg in på arbetsmarknaden fick mig dock att sluta med sådana barnsliga tankar.

Hur som helst. Dagens ungdom är alltså hjärntvättad. Tror inte på att det finns kön, brister ut i orimligt långa monologer ifall man “tvångskönar” något. De har blått hår, klen fysik, hatar rasism och nationalism och vill helst av allt slippa arbeta. Ingen känsla för det svenska folket alls. Helt omedvetna om hur viktig kärnfamiljen är och vad det är som krävs av en man respektive kvinna. De lever ut en osund sexualitet i väldigt ung ålder och har varken moral eller heder. Fy för dagens ungdom!

Givetvis överdriver jag något, men jag tror inte jag är ensam om att känna en viss hopplöshet när man ser på de unga i dag. De som verkar helt ha tappat fattningen och beter sig som socialistiska zombier. Allt åt alla! Inga rasister på våra gator! Migration, migration, stop deportation! Att försöka tala med dem är svårt och i många fall omöjligt. Deras hjärntvätt är så djup att de inte kan ta in minsta motargument. De är helt inställda på att stoppa ondskan, det vill säga de människor som gärna vill se Sverige och svenska folket överleva.

Jag har nyligen fått anledning att helt omvärdera min syn på mina yngre landsmän och kvinnor.


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln.
Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

Skaffa Svegot Plus nu

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!