Löfven stödjer Putin-parti, utrikesfödda får alla jobb och språkproblem i äldreomsorgen (Nyhetssvepet 180613)

Hur behandlas egentligen våra äldre i det mångkulturella Sverige? Inte bra, givetvis. Både Daniel och Ingrid är på väg att deppa ihop totalt när vi diskuterar språkförbistringen inom äldreomsorgen. Men det finns även ljuspunkter. Råttorna (socialdemokrater) lämnar skeppet (partiet) i allt snabbare takt. Kan det bero på att deras partiledare är Putinist? Özz gör F! en riktig björntjänst när han skall hjälpa dem in i riksdagen och på SFI får man lära folk att hålla i pennor.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Hur behandlas egentligen våra äldre i det mångkulturella Sverige? Inte bra, givetvis. Både Daniel och Ingrid är på väg att deppa ihop totalt när vi diskuterar språkförbistringen inom äldreomsorgen. Men det finns även ljuspunkter. Råttorna (socialdemokrater) lämnar skeppet (partiet) i allt snabbare takt. Kan det bero på att deras partiledare är Putinist? Özz gör F! en riktig björntjänst när han skall hjälpa dem in i riksdagen och på SFI får man lära folk att hålla i pennor.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!