KMS#50: Hjälp Mohamad att åka hem

Med Magnus Söderman

Förutom en massa smått och gott från världens alla hörn tar Magnus i dag upp fallet Mohamad som vill, men inte kan, åka hem och resonerar kring möjligheten att helt enkelt köpa oss fria från mångkulturen. Sedan en utläggning om principer, vikten av dem och vilka vi ska ha.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Förutom en massa smått och gott från världens alla hörn tar Magnus i dag upp fallet Mohamad som vill, men inte kan, åka hem och resonerar kring möjligheten att helt enkelt köpa oss fria från mångkulturen. Sedan en utläggning om principer, vikten av dem och vilka vi ska ha.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!