Nya Akademien är här, vedeldning är farligt och miljoner mot antisemitism (Nyhetssvepet 180614)

Kommer ni ihåg SDs 10 "sjukaste" motioner? Idag låter det lika rimligt som det gjorde då. Pascalidous storhetsvansinne har matrialiserats i "Den Nya Akademien". SVT verkar ointresserade av att sända VMs invigningsceremoni och Daniel förklarar att även om vededning nu anses farligt finns det faktiskt en sak som är farligare.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Kommer ni ihåg SDs 10 "sjukaste" motioner? Idag låter det lika rimligt som det gjorde då. Pascalidous storhetsvansinne har matrialiserats i "Den Nya Akademien". SVT verkar ointresserade av att sända VMs invigningsceremoni och Daniel förklarar att även om vededning nu anses farligt finns det faktiskt en sak som är farligare.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!