KMS#49: Sossarna hycklar vidare

Med Magnus Söderman

Så har sossarna fastnat med skägget i den ryska brevlådan när det visar sig att man inte alls verkar vara särskilt orolig för påverkansoperationer, i alla fall inte om det drabbar Lettland. Toppmötet mellan Nordkorea och USA klart, vad blev det av det hela. Och så har personer med kopplingar till den autonoma vänstern gripits med automatvapen, här tarvas spekulation.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Så har sossarna fastnat med skägget i den ryska brevlådan när det visar sig att man inte alls verkar vara särskilt orolig för påverkansoperationer, i alla fall inte om det drabbar Lettland. Toppmötet mellan Nordkorea och USA klart, vad blev det av det hela. Och så har personer med kopplingar till den autonoma vänstern gripits med automatvapen, här tarvas spekulation.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!