Trump och raketmannen, våldsvänstern planerar terror och sossarnas nya valtrick (Nyhetssvepet 180612)

Vi har kollat på aktuellt och kan knappt tro våra ögon när attacker mot moskéer målas upp som sveriges största problem. Men oroa er inte - sossarna har lösningen! Svenska Dagbladet tyckte det var passande att kalla Svegot för en "nazistisk sajt" och det skall vi inte låta dem komma undan med.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Vi har kollat på aktuellt och kan knappt tro våra ögon när attacker mot moskéer målas upp som sveriges största problem. Men oroa er inte - sossarna har lösningen! Svenska Dagbladet tyckte det var passande att kalla Svegot för en "nazistisk sajt" och det skall vi inte låta dem komma undan med.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!