Österrike förbereder sig för ny flyktinginvasion

Gränsskyddet genomför massiv övning

I Österrike förbereds nu en stor övning inför en förväntad anstormning av “flyktingar” som använder den nya Balkanrutten.

FÖRSVARA EUROPA. Enligt underrättelsekällor har det nu börjat röra på sig bland de 80 000 migranter på Balkan som har siktet inställt på Central- och Västeuropa. De flesta av migranterna kommer ursprungligen från Afghanistan, Pakistan, Syrien eller Libyen och de använder sig av den nya Balkanrutt som Tidningen Svegot tidigare rapporterat om.

De flesta befinner sig nu i Bosnien-Hercegovina och kommer att försöka ta sig till Österrike via Kroatien och Slovenien. Ungern har byggt ett formidabelt gränsskydd och deras uttalade anti-immigrationspolitik gör att migranterna väljer bort att försöka ta sig in i landet.

Österrike förbereder sig

Den 25 juni kommer en stor övning att äga rum


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. Just nu kan du få första månaden för halva priset! Använd rabattkoden frimedia

SKAFFA SVEGOT PLUS NU

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!