Svenska Dagbladet kallar Tidningen Svegot en ”nazistisk sajt”

Mainstream-mediernas desperation tar sig alltmer bisarra uttryck. När en twittrare undrade varför de inte berättar om helgens stöddemonstration för Tommy Robinson och länkade till Svegots artikel, blev svaret:
”Du länkar till en nazistisk sajt, som vi inte använder oss av som källa. /SvD”

DESPERATION. En twittrare som kallar sig Rixon länkade till Svegots artikel om stöddemonstrationen för Tommy Robinson som i helgen samlade 30 000 människor. Han taggade in SVT Nyheter, Nyheterna, Expressen, Aftonbladet och Svenska Dagbladet och frågade varför de inte skriver. Svaret blev kort och kärnfullt – och helt lögnaktigt.

Du länkar till en nazistisk sajt, som vi inte använder oss av som källa? För det första är Tidningen Svegot inte nazistisk, vi har över huvud taget ingen politisk ideologi, vi drivs av den goda nationalism som står för det fullständigt självklara att Sverige är svenskarnas land och att vi har rätt att bestämma över vårt eget öde. Vi är emot det folkutbyte som mainstream-medierna i decennier har applåderat och vi står på våra läsares sida.

SvD hatar sina egna läsare

Raka motsatsen till Svenska Dagbladet alltså som hatar sina egna läsare och inte snabbt nog kan ta kål på varenda en av dem. Vilket om man tänker efter lite är en väldigt märklig affärsidé – hur många av de invandrare SvD vill fylla landet med prenumererar på den en gång konservativa tidningen? Något säger mig att de inte har en enda prenumerant i Fittja, Rinkeby och allt vad Stockholms invandrargetton heter.

För det andra begärde inte Rixon att SvD skulle använda Svegot som källa för en egen artikel. De kan väl för jösse namn göra sin egen research? Det räcker att läsa vår artikel, söka lite på nätet, inse att det är stor skillnad mellan 1 000 och 30 000 demonstranter och sätta en reporter på att gräva fram så sanningsenliga fakta som möjligt.

Desperata för att vi tar prenumeranter från dem

Det är alltså inte källan som är problemet, Svenska Dagbladet vill helt enkelt göra en poäng av att de känner till Svegots existens och har bestämt sig för att vi är en ”nazistisk sajt”. Varför är det viktigt för dem att ljuga om oss? För att de ser att alternativa medier tar prenumeranter ifrån dem! För att de är helt desperata och inte har fattat att elaka epitet inte längre avskräcker folk från att gå in på alternativa medier. Och när de väl har besökt Svegot och insett vilken kvalitetsjournalistik och vilka intressanta analyser de får för 99 kronor i månaden, säger de förstås upp sina abonnemang på Svenska Dagbladet och andra fake news-medier.

Men hur är det då med musiken från Midgård Records som går dygnet runt i Radio Svegot, när vi inte sänder direkt alltså? Midgårds affärsidé är att sälja musik, kläder, filmer, böcker, smycken, klistermärken och annat som hyllar nationalism. De har funnits sedan 1994 och är nu en av världens största shoppar för nationalister. Menar jag svenska nationalister? Ja, men inte bara det. Nationalister är nämligen mycket förtjusta i andra nationalister och på Midgårds sida för cd-skivor finns följande kategorier: Sverige & Norden, engelskspråkiga länder, spansk- och italienskspråkiga länder, tysktalande länder, östeuropeiska länder och övriga länder.

Mångfalden är “nazistisk”

Det måste vara all denna mångfald som känns ”nazistisk” för Svenska Dagbladet. De tillhör ju globalistgänget som vill utplåna Europas mångfald och fylla alla våra länder med muslimer som en gång för alla gör rent hus med den mångfald av kulturer, folk och språk som finns i Europas länder.

Det kan säkert hända att det i några enstaka låtar från Midgård som spelas hos oss finns en textrad som är extremt politiskt inkorrekt. Kanske sjunger någon om att historien vi fått lära oss om Andra världskriget inte är helt korrekt, kanske sjunger någon om hjältekonungen Karl XII och hävdar att Sverige är svenskarnas land och sådant kan man inte riskera att folk får höra. Det var väl så det började på 30-talet …

Nej, det här handlar inte om musiken från Midgård Records eller om våra artiklar. SvDs påstående om att Svegot är en ”nazistisk sajt” är samma gamla trötta försök att förhindra svenskar från att vakna. Nu räcker det inte längre att kalla någon främlingsfientlig, rasist eller islamofob. De orden har redan tappat sitt innehåll och möter bara gäspningar.

Med “nejsist” tar vi ordvapnet ifrån dem

SvD tror att ordet nazist fortfarande har sprängkraft och det är därför de skriver som de gör. Utan att förstå att de snart har tömt även det ordet på innehåll. Och där hjälper vi dem så gärna genom att kalla oss själva för ”nejsist” som Expressen-reportern Ann-Sofie Näslund i sin pinsamma intervju med Tucker Carlson på Fox News ofrivilligt myntade. Lite som när de homosexuella männen tog ordet bög ifrån homohatarna, tar vi ordet nazist/nejsist ifrån nationshatarna.

I morgon ska jag bestämma mig för om jag i egenskap av chefredaktör för Tidningen Svegot ska anmäla Svenska Dagbladet för förtal. Enligt JK kan det faktiskt vara såväl ärekränkning som förtal och förolämpning att kalla någon nazist.

 

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!