Nûjen ljuger och får betalt trots inställd föreläsning

Özz Nûjen hävdar att det var på grund av hot som hans föreläsning i Tidaholm ställdes in. Men på en direkt fråga förnekar kommunens kommunikatör att hot förekommit. Men Nûjen har ingen större anledning att tjura, han får nämligen fullt betalt trots att det inte blir någon föreläsning.

LÖGNER. Kurden Özz Nûjen fortsätter att roa. Faktum är att han kanske aldrig varit så underhållande som nu när hans komikerkarriär äntligen är på väg utför.

Efter att hans föreläsning i Tidaholm ställts in sedan upprörda invånare protesterat mot valet av föreläsare, hävdar Nûjen att det berodde på “alla hot” som strömmade in till Tidaholms kommunanställda.

“Jag förstår den och de [sic] på Tidaholms kommun som ställde in evenemanget på grund av alla hot och hat som de fick. Kommunanställda är inte och ska inte behöva vara vana vid sånt, såsom jag tyvärr är.”

Att det skulle vara vanliga missnöjda medborgare som såg Özz Nûjen som en mindre lämplig föreläsare, tror han inte på alls. Det har inget att göra med att han var inblandad i att anställa Sveriges värste terrorist och betala honom svarta pengar. Det har heller inget att göra med hans fullständigt katastrofala insats i Uppdrag Granskning. Nej, det är givetvis trollarméer som ligger bakom.

“Detta drev är orkestrerat av diverse rasistiska alternativa nyhetsbyråer som med sina trollarméer velat misstänkliggöra mig länge och de sprider lögner medvetet för att skrämma och så tvivel hos folk.”

Sprider lögner medvetet alltså. Vilka lögner det gäller får vi inte veta. På tal om lögner så har det inte förekommit några hot mot kommunpersonalen, vad Nûjen än påstår. När Västgöta-Bladet intervjuar kommunens kommunikatör, Miranda Bergsten, förnekar hon att de har hotats.

Har det förekommit hot?

– Nej, det har det inte gjort.

Inga hot. Anledningen till att man ställde in föreställningen var att man inte kunde “garantera en trevlig upplevelse”.

Özz Nûjen behöver dock inte känna sig speciellt ledsen. Trots att han inte ska föreläsa får han hela 45 000 kronor av kommuninvånarnas skattepengar.

Tidningen Svegot har sökt Tidaholms kommun för en kommentar.

Källa Västgöta-Bladet
Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}