Mer kaos i Malmö – invandrare attackerar bilar

Mitt på ljusa dagen springer en invandrare ut i trafiken i Malmö, springer över bilar och försöker dra förare ur deras bilar.

GALENSKAP. I en läsarfilm som skickats till Nya Tider kan man se en oidentifierad, svart invandrare rusa ut i trafiken och attackera bilar vid Jägersro Center, ett stenkast från ökända Rosengård. Mannen försöker stoppa både bilar och lastbilar. Ingen gör något åt spektaklet utan kör vidare. Det är sorgligt att se. I Malmö kan man bete sig hur som helst utan att någon (eller flera) invånare griper in och sätter stopp.

Händelsen inträffade 9 maj, och när polisen väl kom till platsen lyckades de missa vem de skulle gripa, trots att mannen då stod på en bil och skrek och hoppade. Vittnen fick vinka tillbaka polisen och peka ut mannen.

Varg Strand, som filmade händelsen, beskriver polisens insats för Nya Tider:

— Det pinsamma var att när första polisbilen kom till platsen körde de rakt förbi honom med bara meter mellan, trots att han stod på ett biltak och skrek och hoppade fullt synlig för alla. Det var andra vittnen på plats som stoppade polisbilen och pekade var han var så de fick vända om och köra tillbaka.

Av oklar anledning skrek mannen “jalla habibi” (ungefär “skynda älskling”) när polisen väl lyckades gripa honom. Mannen hävdar att han inte har något personnummer.

Källa Nya Tider
Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}