Gay Power Club, järnhälen i England och sympati för Löfvén (Nyhetssvepet 180515)

Det går att känna sympati för Löfvén, tro det eller ej. Detta märkliga sinnestillstånd inträder när man läser Julia Ceasars fantastiska krönika om vår stadsminister. Ute på Öckerö blomstrar homofobin och leder till stor förtvivlan bland de lokala pride-aktivisterna. Du kanske även har gått på den seglivade myten om att män är starkare än kvinnor? Lär om - lär rätt!

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Det går att känna sympati för Löfvén, tro det eller ej. Detta märkliga sinnestillstånd inträder när man läser Julia Ceasars fantastiska krönika om vår stadsminister. Ute på Öckerö blomstrar homofobin och leder till stor förtvivlan bland de lokala pride-aktivisterna. Du kanske även har gått på den seglivade myten om att män är starkare än kvinnor? Lär om – lär rätt!

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!