Blöjbyte? Se till att få samtycke först (Kväll med Svegot #30)

Första sändningen efter att Berlinredaktionen splittrats och Magnus Söderman är ansvarig för allt – bara det är i sig ett skäl att lyssna. Därtill senaste nytt som stöts och blöts ur olika synvinklar. Vi pratar judar och Israel på landets 70-års dag och tittar närmare på regeringens förslag om “Stjärnfamiljer”. Frågan är också om man måste få samtycke innan man byter blöjan på barnet sitt? Det och mycket mer i Kväll med Svegot.

I kvällens avsnitt:

  • Vad tyckte vi om vinnaren i ESC då? Israel vann genom Netta och låten Toy.
  • Israel fyller 70 år i dag och då passar USA på att inviga sin ambassad i Jerusalem. Minst sagt blev det stökigt. Samtidigt får vi veta att judarna i Sverige inte vill vara med och ta konsekvenserna av den politik de i många fall själva burit fram och applåderat i Europa.
  • Kort uppdatering från Jobbik och Ungern!
  • Feminist och ”genusvetare” anser att man måste få ”samtycke” från bebisen innan man byter blöja.
  • Nya “familjer” gynnas av regeringens förslag. Är det något att bekymra sig om??Alternativ för Sverige är tredje största parti på Facebook… men betyder det något.

Med mera…

Kommentarer