Blöjbyte? Se till att få samtycke först (Kväll med Svegot #30)

Första sändningen efter att Berlinredaktionen splittrats och Magnus Söderman är ansvarig för allt – bara det är i sig ett skäl att lyssna. Därtill senaste nytt som stöts och blöts ur olika synvinklar. Vi pratar judar och Israel på landets 70-års dag och tittar närmare på regeringens förslag om “Stjärnfamiljer”. Frågan är också om man måste få samtycke innan man byter blöjan på barnet sitt? Det och mycket mer i Kväll med Svegot.

I kvällens avsnitt:

  • Vad tyckte vi om vinnaren i ESC då? Israel vann genom Netta och låten Toy.
  • Israel fyller 70 år i dag och då passar USA på att inviga sin ambassad i Jerusalem. Minst sagt blev det stökigt. Samtidigt får vi veta att judarna i Sverige inte vill vara med och ta konsekvenserna av den politik de i många fall själva burit fram och applåderat i Europa.
  • Kort uppdatering från Jobbik och Ungern!
  • Feminist och ”genusvetare” anser att man måste få ”samtycke” från bebisen innan man byter blöja.
  • Nya “familjer” gynnas av regeringens förslag. Är det något att bekymra sig om??Alternativ för Sverige är tredje största parti på Facebook… men betyder det något.

Med mera…

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!