Det är inte synd om pojkarna (Kväll med Svegot #31)

De stora privata företagen fortsätter att göra som de vill, vi måste få till stånd en politisk lösning, inget annat är gångbart för avtal är avtal. Ett fruntimmer tycker synd om småpojkar och hur har de när de växer upp. Frågan är om hon har rätt. Magnus menar nej och med tanke på att hon är kvinna förstår hon inte pojkar och män. Det och mycket mer i kvällens program.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

De stora privata företagen fortsätter att göra som de vill, vi måste få till stånd en politisk lösning, inget annat är gångbart för avtal är avtal. Ett fruntimmer tycker synd om småpojkar och hur har de när de växer upp. Frågan är om hon har rätt. Magnus menar nej och med tanke på att hon är kvinna förstår hon inte pojkar och män. Det och mycket mer i kvällens program.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!