Avsvimmade ramadan-barn, flyende lärar-muslimer och våldtäkts-läkare (Nyhetssvepet 180516)

SVT gör sitt bästa för att tappa ännu mer förtroende med sin senaste rekrytering, Sanandaji väljer Lamotte framför SVT Opinion, Expressen skriver nästan sanningen och en liten men viktig seger när Soros tvingas lämna Ungern.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

SVT gör sitt bästa för att tappa ännu mer förtroende med sin senaste rekrytering, Sanandaji väljer Lamotte framför SVT Opinion, Expressen skriver nästan sanningen och en liten men viktig seger när Soros tvingas lämna Ungern.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!