Kvinna ber invandrare sluta trakassera henne – blir hotad till livet

I en video som cirkulerar på sociala medier ser vi en okänd invandrare hota med att skära armar och knän av en kvinna som har bett honom sluta trakassera henne.

MÅNGKULTUR. ”Ring inte polisen, du ska inte ringa polisen.” Invandraren på cykel som verkar på väg att fiska är aggressiv och hotfull. Kvinnan försöker får honom att förstå varför hon sagt att hon ska ringa polisen – eftersom han har följt efter henne och frågat om hon gillar sex.

Händelsen ska ha utspelat sig i Halmstad. Kvinnan börjar filma när invandraren förföljer henne på sin cykel. Han upprepar gång på gång att hon inte får ringa polisen, för då ska han misshandla henne samt skära av hennes armar och knän.

— Ring inte polisen!

— Varför sa jag till dig att jag skulle ringa polisen?

— Om du ringer polisen jag ska skära av ditt jävla [ohörbart].

— Men varför sa jag att jag skulle ringa polisen? Jag skulle ringa polisen eftersom du trakasserar mig.

 — Jag ska skära av dina jävla armar och knän.

— Du ska skära av mina knän och armar för att jag bad dig att inte fråga mig om jag gillar sex? Förstår du inte att du inte kan fråga främmande kvinnor om de gillar sex? Det är inte okej, man gör inte så.

Snacka om kulturkrock. En individ som tycker det är lämpligt att fråga främmande kvinnor om de gillar sex för att sedan hota att knivskära dem, är det troligen ingen idé att resonera med. Ändå försöker kvinnan tålmodigt att få honom att förstå vad han har gjort. Det kan vara språkförbistring som gör att han inte förstår något alls, men mer troligt är att sådana här säker händer när väsensskilda kulturer möts. När mångkulturen visar sitt rätta ansikte.

Denna kvinnan kom undan. Hon blev inte fysiskt skadad. Hon lyckades filma spektaklet och skulle kunna lämna in filmen till polisen och anmäla mannen för olaga hot. Men allt för ofta går det inte så här väl. Allt för ofta kommer inte kvinnan undan. Allt för ofta får hon sitt liv förstört.

 

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!