Sju ungdomar knivhuggna i London på en och en halv timme

Det dödliga våldet i London fortsätter. Som Svegot kunde berätta häromdagen har London nu gått om New York i antal mord – i går svepte knivvåldet över Storbritanniens huvudstad.

STORBRITANNIEN. The Sun rapporterade i går om att sex tonåringar och en man i 20-årsåldern på bara 90 minuter blivit knivhuggna i London. Det började med att mannen i 20-årsåldern knivhöggs vid lunchtid i Mile End och sedan exploderade våldet. Därefter blev tre tonåringar, två bara 15 år gamla, knivhuggna vid 18-tiden på Grove Road i Mile End och fick föras i ambulans till sjukhus. En misstänkt har gripits för mordförsök.

Bara en halvtimme tidigare blev en annan 15-åring knivhuggen på East India Dock Road, som ligger 40 minuters promenad ifrån Mile End. Polisen har bekräftat att offrets tillstånd är stabilt och inte livshotande.

Klockan 18.57 inträffade nästa attack. I Newham blev en 13-årig pojke knivhuggen och förd till sjukhus, även han allvarligt skadad men stabil. Tre män har gripits misstänka för dådet samt för innehav av drogen GHB.

“Detta håller på att gå överstyr”

Det sjunde knivdådet inträffade klockan 19.05 på Ealing Broadway. Helikoptrar har cirkulerat över London samtidigt som chockade Londonbor skrivit på Twitter:

”Ännu ett knivdåd på min gata i Walthamstow. Detta håller på att gå överstyr.”

”Gode Gud, ännu ett knivöverfall i Walthamstow. Ta hand om er om ni är i London de närmaste dagarna, väldigt otäckt.”

En talesman för Metropolitanpolisen sa: “Poliser och ambulanspersonal kom till platsen. Offret som antas vara i 20-årsåldern har tagits till sjukhus. Vi uppdaterar hans tillstånd.”

Scotland Yard undersöker 55 mord

Knivdåden inträffade dagen efter att 16-årige Amaan Shakoor dog efter att ha blivit skjuten I ansiktet i en misstänkt gängkrigsattack i Walthamstow. Vänner till tonåringen sa att de trodde att mördarna tagit fel på person.

Scotland Yard säger att de för närvarande undersöker 55 misstänkta mord sedan början av 2018 – inklusive de två döda barn som hittades i Sussex. Metropolitanpolisen och borgmästaren Sadiq Khan är just nu under hård press för att försöka stoppa blodbadet efter de åtta mord som begicks i London mellan 15 februari och 22 mars.

Källa The Sun
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!