Jan Milld stödjer Alternativ för Sverige

Den välkände opinionsbildaren, debattören och författaren Jan Milld stödjer Alternativ för Sverige i valet 2018, det meddelar han i en film som publicerats på Youtube.

Jan Milld har sedan tidigt 1990-tal bedrivit opinion kring mångkultur och massinvandring, bland annat genom tidningen Blågula frågor. Han har också sänt nätradio och skrivit för Nationell Idag samt Salt. Milld har också varit flitig skribent på nätet men efter sjukdom varit tvungen att ta litet paus från opinionsarbetet.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!