Desperata DN gör bort sig (Kväll med Svegot #3)

Är Magnus trött på sina kollegor? Svaret får du i dag. Därtill får du vet vad som händer i USA där Trump mobiliserar vid gränsen mot Mexiko. På hemmaplan har DN gjort bort sig och nej, Magnus är inte främmande för att sparka in öppna dörrar. Det är något ur innehållet i kvällens avsnitt.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem

Är Magnus trött på sina kollegor? Svaret får du i dag. Därtill får du vet vad som händer i USA där Trump mobiliserar vid gränsen mot Mexiko. På hemmaplan har DN gjort bort sig och nej, Magnus är inte främmande för att sparka in öppna dörrar. Det är något ur innehållet i kvällens avsnitt.

Detta innehåll är för medlemmar i nivån Plus (Månad), Plus (År), Plus (Livstid) och Vän av Svegot enbart.
Logga inBli medlem
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!