Den 17-åriga flickan bar slöja för att göra afghanen glad — ändå mördade han henne

Afghanen kom som “ensamkommande flyktingbarn”, men har fått avslag på sin asylansökan. Han försökte tvinga sin 17-åriga flickvän att konvertera till islam, men trots att hon började bära slöja högg han ihjäl henne med ett flertal knivhugg.

TYSKLAND. Den 17-åriga Mireille flyttade för drygt ett år sedan ihop med den något äldre afghanen Ahmad i en lägenhet på 40 kvadratmeter i stadsdelen Exe i tyska Flensburg. Men förhållandet präglades av problem, och grannarna vittnar om att det ofta hördes skrik och bråk från den unga parets lägenhet.

— Hon var en glad och öppen flicka, berättar en av grannarna för Bild.

Afghanen hon levde ihop med påstår sig vara 18 år gammal, och kom till Tyskland 2015 som  “ensamkommande flyktingbarn”. Han har fått avslag på sin asylansökan, men då beslutet inte hunnit vinna laga kraft än kunde han fortsatt röra sig fritt bland den tyska allmänheten.

De senaste månaderna….


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den skakande berättelsen. 

Skaffa Svegot Plus nu


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!