Regeringen vill lägga ännu fler miljarder på invandrarområden

Nästan 20 miljarder kronor ska “bryta segregationen”.

Vid ett besök i invandrarområdet Skäggetorp presenterade regeringen, representerade av Stefan LöfvenIbrahim Baylan, Isabella Lövin och Gustav Fridolin ett nytt miljardregn över Sveriges mest invandrartäta områden. Totalt vill man lägga över 19 miljarder av skattebetalarnas pengar för att “bryta segregationen” och “stärka demokratin och det civila samhället”.

– Det här är en viktig satsning för ett tryggt och hållbart Sverige. Vi förstärker nu regeringens arbete med att bryta segregationen och snabba på etableringen. Investeringar i samhällsbygget går före skattesänkningar, säger samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan.

Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!