Fortfarande ingen enighet om EU:s asylpolitik

I torsdags förra veckan träffades EU-ländernas migrationsministrar i Bryssel för att se om man kunde komma överens om en gemensam asylpolitik för unionen. Det kunde man inte.

BELGIEN. Knäckfrågan är en förändring av Dublinförordningen som skulle innebära att alla EU-länder tvingas ta emot en viss kvot asylsökande. Polen och Ungern vägrar dock gå med på förslaget. Också Tjeckien är emot tillsammans med Finland som inte vill se tvingande kvoter, men som tar emot asylsökande frivilligt.

För tillfället är Bulgarien ordförandeland…


Du behöver ha Svegot Plus för att läsa hela den här artikeln. 

Skaffa Svegot Plus nu


Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!