Enda lösningen på låga pensioner – jobba längre, hälsar socialministern

Socialministern Annika Strandhäll låter hälsa Sveriges framtida pensionärer att det bara finns en väg till högre pensioner: “Jobba längre.”

Hon har naturligtvis fel. Det finns många alternativ till detta. Ett är att sluta skänka bort pengar i bistånd till länder som har haft årtionden på sig att ordna framför egen dörr men misslyckats. Ett annat är att sluta driva en familjefientlig politik och hellre importera utlänningar för att “täcka upp”. Ett tredje är att omedelbart agera enligt principerna internera, deportera och repatriera för att vända utvecklingen i Sverige.

Naturligtvis är inget av ovanstående lösningar som Strandhäll ser. Hon sätter nämligen inte Sverige och svenskarna först. De kan jobba ihjäl sig för att försörja utlänningarna, vilka är framtiden i hennes värld.

Otäcka människa!

Källa Svenska Dagbladet
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!