Omfattande internetproblem satte krokben för Radio Svegot idag

På grund av dubbla internethaverier måste vi meddela att vare sig Gomorron med Magnus eller Morgon med Svegot kan levereras idag. Det finns dock ett ljus i slutet av tunneln.

Idag hände det som inte får hända. Internet “gick sönder” på samtliga platser som Radio Svegot sänder ifrån. I Berlin, Tyskland, ställde en kraftig driftstörning till det för Magnus Söderman då Gomorron med Magnus skulle sändas. Internet dog, helt sonika.

När sedan Daniel Frändelöv skulle sända Morgon med Svegot var inte heller det möjligt eftersom hans internet imiterade en berg-och-dalbana vad gäller uppkopplingen, och därmed gjorde den sändningen hopplös. Därtill fungerande inte kommunikationen mellan de båda av självklara orsaker.

Det hör till ovanligheterna att det går så mycket åt skogen på samma gång för Radio Svegot, men ibland händer det. Därför utgår dagens båda sändningar tyvärr. Vi ber om ursäkt och tackar för visad förståelse för problem som vi inte kan påverka.

Däremot kan vi påverka våra sändningar. Eftersom vi hade tänkt ha lite midsommartema så här dagen innan kommer vi istället ha det på dagen det gäller. Så börja din midsommarafton med Radio Svegot i morgon bitti. Klockan 09.00 kör vi igång.

Svegot i sommarläge inför stor nylanseringLäs mer
+ +
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}