Daniels timme #51 – Lennarts Sverigeresa

Vi börjar närma oss slutet på ”Svenssons Historia” där Lennart Svensson, författare till bland annat ”Ett rike utan like”, har tagit oss genom århundraderna. Idag berättar han vad han såg när han själv reste runt i vårt vackra land. Men först ska Daniel och Martin som vanligt dricka en kopp kaffe ihop, och prata om sockerkoma, konspirationsteorier, hur många människor man bör känna och lite annat smått och gott.

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

Svegot Plus

Betala per månad
kr 99
00
Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp

Svegot Plus

Betala för ett år
kr 995
00
Årsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Populärast

Vän av Svegot

För dig som vill stötta extra
kr 499 Månadsvis
  • Alla podcasts
  • Alla artiklar
  • Alla filmklipp
Kommentarer

Vi ger dig skriften gratis!

Skriv upp dig på Det fria Sveriges nyhetsbrev så skickar vi dig vår visionsskrift som PDF helt gratis (värde 99 kronor). Skriften har redan lästs av tusentals svenskar och lägger grunden för en framtid för ett fritt svenskt folk.

Det lyckades - vänligen kolla din inkorg för bekräftelse och skriften!