GMM336: Är man bättre om man bor på landet?

Ibland kan det verka som att vi nationalister menar att landsbygden alltid är bättre än staden, hur känns det för den som är stadsbo då? Tar vi i lite för mycket kanske? Kan det vara så att anständiga människor mår så dåligt över att upprätthålla ett destruktivt politiskt system att de begår självmord? Frågan är relevant med tanke på vad som händer i Frankrike. En annan relevant fråga är: Har Trump kapitulerat inför internationalisterna?

Det här är en podcast från Svegot Plus. För att lyssna på podden måste du logga in eller lösa en prenumeration.

I ett avsnitt av Paradise Hotel blir det samtal om månlandningen och Magnus “triggas” så klart av det. Det har varit lite tomt i inkorgen med mail som läxar upp programledaren för hans motstånd mot olika häpnadsväckande konspirationer, efter i dag kommer den fyllas på igen.

President Trump terrorstämplar Irans Revolutionsgarde som terrorister. Är det rimligt, med tanke på hur andra stater beter sig i Mellanöstern? Turkiet, Saudiarabien och framförallt Israel lägger sina näsor i blöt, men kommer undan. Kan vi en gång för alla konstatera att Donald Trump nu vikt ner sig för de krafter han blev vald att stå upp emot?

Franska poliser tar livet av sig; en var fjärde dag enligt uppgift. Orsakerna är flera, men en som inte får utrymme hos gammelmedia tar Magnus upp i dag. Och hur är det egentligen, är man en sämre människa om man bor i staden?

Med mycket mera, så klart!

Sponsorer

BarriTrad gör kläder och accessoarer som passar nationellt sinnade svenskar.

Urnord säljer smycken och hantverk med fornnordisk inspiration.

Båda butikerna skänker 10% av sin omsättning till Svenskarnas hus.


{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}